De leukste foto cadeaus voor Moeder- en Vaderdag!

Voordat we het weten staan moederdag en vaderdag alweer voor de deur. Op deze dagen laat je even extra blijken hoe blij je wel niet bent met je ouders. Vaak laat je dit blijken door een leuk presentje te geven. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Voor je moeder koop je misschien een bos bloemen en voor je vader zijn favoriete cognac. Maar, je kunt ook wat persoonlijkere foto cadeaus geven en die zetten we in dit artikel voor jou op een rijtje.

Fotocadeaus voor Moederdag

Een foto op canvas

Moeders zijn al snel blij en tevreden met een cadeau. Al geef je elk jaar een bosje bloemen, dat vinden ze helemaal niet erg. Maar, waar je ze echt mee kunt verrassen is een fotocadeau, bijvoorbeeld een foto op een canvasdoek. Dat kan een foto van jezelf zijn, die ze al heel lang wilde hebben of een foto van jullie samen. Foto’s zijn namelijk mooie vastgelegde momenten, die terug doen denken aan een bepaalde herinnering. Het is soms waardevol om die groot af te drukken en te vereeuwigen op bijvoorbeeld een canvasdoek. Een foto van kinderen of kleinkinderen zijn natuurlijk ook altijd welkom als Moederdag cadeau. Elke moeder zal hier enorm door verrast zijn. Bovendien kunnen ze nog lang genieten van dit cadeau, door het ergens in huis een mooie plek te geven.

Een iPad case met foto

Een iPad case, iPad hoes of telefoonhoesje zijn ook leuke cadeaus om te geven aan jouw moeder. Vooral als ze gepersonaliseerd zijn. Kies bijvoorbeeld een foto uit van kleinkinderen. Zo wordt ze daar altijd aan herinnert als ze de telefoon of iPad erbij pakt. Ook dit is dus weer een blijvend cadeau, waar ze lang van kan genieten. Dat is ook weer een keertje iets anders dan een bos bloemen, die na een week zijn verwelkt. 

Fotocadeaus voor Vaderdag

Een mok met foto

Vaders houden natuurlijk van geheel andere cadeaus dan moeders. Vroeger gaf je hem misschien elk jaar een andere versie van de ‘beste vader’ mok. Dit jaar kun je een gepersonaliseerde mok geven. Dat is dus een mok met een persoonlijke foto erop. Dat kan een foto van jezelf zijn, van je vader of van jullie samen. Misschien is een foto van de kleinkinderen juist heel leuk, kunnen ze die samen geven. Is er een kindje op komst? Dan is het misschien wel leuk om dat te onthullen op de mok. Dat is pas een groot cadeau! Je kunt er dan bijvoorbeeld op laten drukken ‘opa vanaf…’ met de maand waarin jullie het kindje verwachten of wat dacht je van een foto van de echo? Dat is pas een out of the box cadeau en eentje die je vader vast niet aan ziet komen….

Een fles met foto

Niet zomaar een fles natuurlijk, maar een flesje wijn of een flesje whiskey of cognac. Misschien is dat wel het cadeau dat hij elk jaar voor Vaderdag krijgt. Alleen kun je die dit jaar personaliseren, door een foto op het etiket te laten drukken. Ook hier kun je weer een mooie foto uitzoeken van jullie samen. Een foto van hemzelf is misschien wel net zo leuk. Dan lijkt het net of het zijn eigen ontworpen drankje is of een drankje dat speciaal voor hem is gemaakt. Zo’n fles is uiteraard ook leuk om te bewaren als mooie herinnering. In ieder geval is het etiket de moeite waard om te houden, nadat de drank op is. Geef er bijvoorbeeld een extra fotolijstje bij, waar hij later het etiket in kan vereeuwigen. Zo’n leuk cadeau moet natuurlijk bewaard blijven!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.