Fotocadeaus voor ieder wat wils

Foto’s zijn momenten die je vastlegt als herinnering voor later. Vroeger namen we massaal de fototoestellen mee naar elk uitje om enkele dagen later de foto’s af te laten drukken. Tegenwoordig is het veel makkelijker en kunnen we al die mooie herinneringen verzamelen op onze telefoon. Maar, weet je wat je allemaal nog meer kunt met foto’s? In dit artikel lichten we een aantal voorbeelden uit. 

Uitvergrote foto

Je kunt een foto uit laten vergroten en op verschillende materialen af laten drukken. Zo heb je de keuze uit canvas, hout, acrylglas, aluminium, fotoplaat en linnen doek. Zulke foto’s zijn leuk om cadeau te doen. Organiseer bijvoorbeeld een fotoshoot voor de trouwerij van je ouders en laat de mooiste foto afdrukken op een van bovenstaande materialen. Dat is pas een leuk jubileumcadeau! 

Fotoboek

Een van de bekendste voorbeelden is toch wel een fotoboek. Met zo’n boek kun je al je herinneringen bundelen. Een fotoboek is bijvoorbeeld geschikt om al jouw vakantiefoto’s in te bewaren. Leuk om te delen met familie en vrienden. Of maak bijvoorbeeld een fotoboek van het afgelopen jaar. Zo, heb je al je foto’s op een plek. Ook leuk om cadeau te geven voor een verjaardag, een jubileum of vader- en moederdag. 

Fotokaarten

Als iemand is bevallen, ziek of jarig is hebben wij de gewoonte om een kaartje te sturen. Hoe leuk is het dan om een kaartje met een foto te sturen? Fotokaarten zijn heel persoonlijk en geschikt voor elke gelegenheid. 

T-shirt of kussen

Ook op T-shirts kun je een foto laten drukken. Dat is bijvoorbeeld een geschikt cadeau voor moeder- of vaderdag. Of wat denk je van Valentijnsdag? Een leuk T-shirt met een foto van jullie samen of van jezelf. Maar, je kunt ook een T-shirt laten bedrukken met bijvoorbeeld een quote of andere afbeelding naar keuze. Hetzelfde geldt voor een kussen. Leuk om op bed te leggen. 

Fotohoesjes

De telefoons zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. En om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk meegaan, zijn er allerlei verschillende hoesjes voor beschikbaar. Om jouw telefoon zo persoonlijk mogelijk te maken, kun je deze personaliseren met een leuke foto. Ook tablet hoezen en cases kun je laten personaliseren met een foto naar keuze. Zo maak je al jouw apparaten nog leuker en unieker. 

Foto spellen

Spelletjes spelen is altijd gezellig met de familie. Maar, wist je ook dat je die spellen nóg persoonlijker kunt maken? Je kunt namelijk een puzzel maken van een foto. Dat is nog eens een origineel cadeau voor onder andere een verjaardag of Valentijnsdag. Maar, er zijn nog meer spellen die je kunt personaliseren. Je kunt memory en kwartet ook persoonlijker maken door middel van foto’s. 

Etiketten

Een fles wijn is een cadeau dat voor bijna gelegenheid gepast is. Heb je een verjaardag? Heb je een jubileum? Heb je een afscheid? Bij veel van deze gelegenheden is een fles wijn heel passend. Wijn is niet per se een uniek cadeau, maar dat kun je er wel van maken, door middel van een foto. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor een fles wijn, maar ook voor bijvoorbeeld flesjes bier of andere flesjes of potjes. 

Overige fotocadeaus

Er zijn nog veel meer cadeaus die gepersonaliseerd kunnen worden met foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een klok. Zoek bijvoorbeeld 12 foto’s uit en bij elk cijfer heb je dan een andere foto. Zo wordt klokkijken voor kinderen bijvoorbeeld veel leuker! Of wat dacht je van een persoonlijke muismat? Zo is jouw gezin toch dicht bij jou op kantoor. Een ander voorbeeld is een broodtrommel, die ook uniek wordt met een leuke foto. Als laatste idee hebben we een gepersonaliseerde kalender. Misschien kun je de foto’s koppelen aan de personen die in die maand jarig zijn. Dat is pas een uniek item om in huis op te hangen.  

Reacties zijn gesloten.