Inspiratie voor Valentijn cadeaus

Valentijn Cadeaus

De eerste maand van het jaar komt langzaam op z’n einde. Dat betekent dat Valentijnsdag weer in zicht komt. Hoewel we het stiekem met z’n allen een groot commercieel gedoe vinden, kopen we toch ieder jaar weer een cadeau. Hoe commercieel het ook allemaal is, we kunnen het niet veroorloven om met lege handen aan te komen bij onze partner. Alleen, wat moet je elk jaar weer geven? We zetten wat leuke foto ideetjes voor jou een rij.

Maak een scrapbook

Als jij en je vriend of vriendin al een aantal jaren samen zijn, dan hebben jullie vast al een hoop herinneringen gemaakt. Die herinneringen kun je allemaal vast leggen in dit scrapbook. Daarvoor moet je natuurlijk wel het een en ander bewaard hebben. Dus heb je per toeval nog het bioscoopkaartje van een tijdje terug of wellicht het vliegticket van vorig jaar? Dat zijn allemaal leuke toevoegingen aan dit scrapbook. De rest kun je dan opvullen met foto’s, leuke quotes, liefdes teksten en eventuele songteksten van jullie favoriete muziek. 

Je kunt in ieder geval veel kanten op met een scrapbook. Bovendien is het ook gegarandeerd een succes. Wie wil er nou niet een verzamelboek van jullie herinneringen? Het leuke is dat het nog persoonlijker wordt dan een ouderwets fotoboek. Er gaat wel een hoop tijd en werk in zitten, dus zorg dat je op tijd begint! 

Druk een foto af

Je hebt vast en zeker wel een foto van jullie samen die favoriet is. Laat die groot afdrukken op een materiaal naar keuze. Sommige kiezen voor een mooi canvasdoek, terwijl de ander weer meer naar hout neigt. Het ligt natuurlijk ook een beetje aan het interieur van degene en op welke plek de foto komt te hangen natuurlijk. 

In ieder geval is het een leuk cadeau om te geven, ook buiten Valentijn om. Met een afgedrukte foto kun je namelijk iedereen verrassen. Of het nou voor je beste vriendin haar verjaardag is of voor Moeder- of Vaderdag. Iedereen is blij verrast als ze zo’n mooi cadeau krijgen. 

Een vleugje creativiteit

Er zijn een hoop fotocadeaus te vinden tegenwoordig. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt er Bijna Alles af laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een fleecedeken met foto of een stuk chocolade. Ook foto puzzels en mokken zijn razend populair. De kans is dan ook groot dat je zelf al een van deze producten in huis hebt staan. 

Alleen is er ook een andere trend op dit moment. Er zijn namelijk een hoop creatievelingen die van jouw foto een tekening kunnen maken. Dat geeft net een andere sfeer en is soms veel leuker dan een foto. De foto ken je inmiddels al en heb je vast al honderden keren gezien. Daarom is het zo leuk om de tekening daarvan te krijgen. Het ziet er net wat anders uit en het is ook mooi om zo’n eenmanszaak te supporten natuurlijk. 

Zo zijn er bijvoorbeeld ook bedrijven die de silhouetten van een foto voor je kunnen borduren op een trui. Dat zijn pas creatieve cadeaus, waar jouw partner vast nog niet aan had gedacht. Dat zijn natuurlijk de leukste cadeaus, wanneer de ander niet verwacht dat je daarmee aan komt. Dit soort presentjes zijn dus altijd gegarandeerd een succes. 

Een persoonlijke boodschap

Een Valentijnscadeau hoeft natuurlijk niet altijd tastbaar te zijn. Neem bijvoorbeeld een mooie persoonlijke videoboodschap op voor jouw partner. Daarachter kun je nog foto’s en filmpjes monteren van de herinneringen die jullie samen al hebben gemaakt. Zo’n cadeau kan iemand heel erg raken en dat is het mooie ervan. Iemand kan daar 10x blijer mee zijn dan met een foto aan de muur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.