Gepersonaliseerde cadeaus voor elke baby

Baby

Als je denkt aan kindercadeaus, denk je natuurlijk meteen aan speelgoed. Velen zullen denken aan duplo of lego bijvoorbeeld. Kinderen zijn daar helemaal weg van. Alleen zijn dat niet de enige cadeaus waar je ze blij mee maakt. Er is veel meer te vinden voor de allerkleinsten onder ons. Je moet er alleen even tijd en moeite in stoppen. Gelukkig voor jou hebben wij een lijst ontwikkeld met persoonlijke cadeaus. Wellicht kun je daar inspiratie uit halen.

Een vol kraampakket

Een baby heeft natuurlijk nog helemaal geen benul van wat hij of zij krijgt. Dat zou ook nog wel een aantal jaar aanhouden. Toch is het wel leuk om de kersverse ouders te verwennen met een leuk cadeau. Je voelt jezelf er ook beter door als een cadeau goed terecht komt. Het beste cadeau is natuurlijk een geschenk wat heel goed van pas komt. Het liefst is het een cadeau wat ze echt nodig hebben voor de baby en niet kunnen missen.

Vaak is dat wel moeilijk in te schatten. Geef in dat geval een leuk kraampakket cadeau. Hier zit van alles in, waar ouders altijd gebruik van kunnen maken. Denk aan een pakket met een leuke knuffel, slabbetje, rompertje en mutsje bijvoorbeeld. Je hebt ook boxen met babyslofjes of andere leuke spulletjes. Het voordeel is dat je veel items kunt personaliseren. Dan krijg je bijvoorbeeld een rompertje met naam erop. 

Uiteraard kun je ook zelf zo’n pakket maken. Dan kun je zelf bepalen wat je er allemaal in stopt en hoeveel het gaat kosten.

Een gepersonaliseerde slaapzak

Zodra ze in een slaapzak gaan slapen begint ook de ellende met lekkende luiers. Het kan zomaar zijn dat er heel wat slaapzakken doorheen gaan in een week tijd. Daar kun jij dus op in spelen met het geven van een cadeau. Geef een leuke slaapzak met zijn of haar naam erop. Daarvan weet je dat het goed terecht komt. Slaapzakken heb je immers nooit genoeg. En hoe leuk is zo’n gepersonaliseerd cadeau wel niet.

Een lekkere badjas

Veel ouders denken er niet aan als een baby is geboren, maar een badjas is heel handig. Na het douchen kun je die snel aanschieten, terwijl je nog even een outfitje uitzoekt en klaar legt bijvoorbeeld. Een badjas is dan heel geschikt en is daarom ook zo’n leuk cadeau. Daarnaast denken echt weinig ouders hier aan. Dat is voor jou weer voordelig. Dat betekent namelijk dat jouw cadeau goed terecht gaat komen. 

Zo’n badjasje is natuurlijk super schattig als het zo klein is. Wat het nog schattiger maakt is dat je deze kan personaliseren met de naam erop. Dat maakt het geschenk nog unieker en leuker. 

Een persoonlijke boodschap

Baby’s kunnen nog lang niet lezen. Dat moet jou er niet van weerhouden om een leuke quote te schenken bijvoorbeeld. Het is namelijk erg in om de kinderkamers op te vrolijken met wat schilderijen en posters. Je wil het natuurlijk niet te druk maken, maar subtiel houden. Dat kan al door een paar quotes te laten drukken. Dat kan op canvas, op fotopapier, maar ook op een tegel.

Zo’n tegel met een wijze quote is eigenlijk een heel geschikt geboorte cadeau. Het geeft net een andere uitstraling dan een poster of schilderij. Bovendien kun je de tegel neerzetten of ophangen. Dat mogen de ouders natuurlijk zelf bepalen.

Zo’n tegeltje kan een heel belangrijk onderdeel worden van iemand zijn leven. Denk daarom goed na over de boodschap die je erop wil zetten. Dat kan een gezegde zijn of een quote die je inspireert. Maar, ook een persoonlijke boodschap is natuurlijk super waardevol. Als ze eenmaal kunnen lezen, blijft dat natuurlijk hangen. Op een later moment kan zo’n boodschap veel indruk gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *